Θερινό Πανεπιστήμιο 2012

Θερινό Πανεπιστήμιο 2012

Είστε προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές, εκπονείτε τη διπλωματικής σας εργασία ή το διδακτορικό σας και θέλετε να συνδυάσετε τη μάθηση με τις διακοπές σας σε ένα όμορφο κυκλαδίτικο νησί;

Τότε σας περιμένουμε στο 4ο «Θερινό Πανεπιστήμιο» με θέμα: «Ερευνώντας και γράφοντας επιστημονικό λόγο».

4ο «Θερινό Πανεπιστήμιο» – «Ερευνώντας και γράφοντας επιστημονικό λόγο», 18-21 Ιουλίου 2012, Άνδρος

Ένα αξιόλογο επιμορφωτικό πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να το συνδυάσετε με μια καλοκαιρινή 4ήμερη απόδραση σε ένα από τα ομορφότερα Κυκλαδονήσια μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα, την αρχοντική Άνδρο.
Απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και κάθε επιστήμονα που ενδιαφέρεται την έρευνα και την συγγραφή επιστημονικού λόγου. Aξίζει να συμμετάσχετε, αν ενδιαφέρεστε να καλλιεργήσετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη συγγραφή επιστημονικού λόγου και στη μεθοδολογία της έρευνας, σε επιστημονικές εργασίες στο πλαίσιο των σπουδών σας, στη διπλωματική εργασία ή το διδακτορικό σας, σε επιστημονικά άρθρα.
Ημερομηνία και ώρες διεξαγωγής: 18 Ιουλίου με Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 και ώρες 10.00-14.00
Τοποθεσία: Το 4ο «Θερινό Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθεί στο καταπράσινο χωριό Αποίκια της Άνδρου, στους χώρους του ξενοδοχείου Πηγή Σάριζα.
Κόστος συμμετοχής (περιλαμβάνεται η συμμετοχή στα εργαστήρια, πιστοποιητικό παρακολούθησης, καφέδες/αναψυκτικά, ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλο το υλικό του Θερινού Πανεπιστημίου, happenings και πολλές εκπλήξεις – ακόμη η συμμετοχή σας στο 4ο Θερινό Πανεπιστήμιο θα σας εξασφαλίσει μειωμένες τιμές σε εισιτήρια, εστιατόρια κ.ά.):

  • Για τα μέλη του ΕΔΑΕ και φοιτητές 80
  • Για μη μέλη 100€

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

3 απλά βήματα για την εγγραφή σας στο «Θερινό Πανεπιστήμιο»

Βήμα 1: Συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας (Εκδήλωση Ενδιαφέροντος – Εγγραφή στο Θερινό Πανεπιστήμιο) και πατήστε το κουμπί Αποστολή. Προθεσμία υποβολής της αίτησης έως τις 20/6/2012.
Βήμα 2: Θα λάβετε email αποδοχής της αίτησής σας.
Βήμα 3: Επιβεβαίωση – Εξασφάλιση θέσης: Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σας, πρέπει να καταβάλλετε μέχρι τις 2/7/2012  το χρηματικό ποσό που σας αναλογεί (€80 για τα μέλη και τους φοιτητές, €100 για τα μη μέλη) στο λογαριασμό του ΕΔΑΕ. Η απόδειξη θα σας δοθεί κατά την άφιξή σας στο «Θερινό Πανεπιστήμιο».

Προσοχή: Χρήματα που προκαταβάλλονται δεν επιστρέφονται.